Certificaat NADAC Hoopers basis voor instructeurs

Ik wilde al heel graag weer iets nieuws gaan doen met Luna & Livia. Omdat ik hooperen nog op mijn lijstje had staan, wilde ik eerst even kijken of Livia en Luna het leuk vonden. Dus heb ik een paar Hoopers gekocht en ben gewoon in onze achtertuin gaan proberen. En ja hoor, ook zij vonden het superleuk om te doen. Omdat ik wel op een professionele manier te werk wilde gaan heb ik mij ingeschreven voor een dagopleiding bij NADAC Hoopers Nederland speciaal voor instructeurs.

Vandaag was het dan zover. Na een uitvoerige theorie was het tijd voor de praktijklessen. In een klein groepje van 6 personen werd ons de basis van het hooperen bijgebracht en werd er veel geoefend. Livia moest wel eerst even wennen aan een ander terrein, andere geurtjes, andere honden en ook nog het hooperen zelf. Maar al snel voelde ze zich als een vis in het water. Omdat er een instructeur bij was die zonder hond was gekomen mocht Livia alles twee keer doen. Dus je raad het al ze was dood moe aan het einde van de dag. Op de terugweg naar huis heeft ze heerlijk geslapen en zelfs thuis kroop ze nog even in haar bench om een beetje bij te tanken.

Het was voor Livia maar ook zeker voor mij een super leuke dag vol met nieuwe uitdagingen en we hebben weer veel geleerd. Omdat ik de vervolgopleiding ook wil gaan volgen, moet er veel geoefend worden. šŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *