Clubkampioenschap Hovawartclub Nederland

Vandaag 19 september waren de clubkampioenschappen van de HCN (Hovawartclub Nederland) in Nieuwegein. Op deze zonnige dag waren allemaal liefhebbers van het ras samengekomen om te strijden voor een prijs in hun categorie. Er waren een paar marktkraampjes die allerlei spullen verkochten voor de hond zoals riemen, speeltjes maar ook snacks. Wat ik zelf heel erg leuk vond was dat Odette Meijer van Kynoplus een hondenmassage verzorgde. Ook Livia heeft een massage gekregen. Super leuk en ik heb ook tips voor thuis meegekregen.

En toen was het zover … de wedstrijd waarvoor we waren gekomen ging beginnen. Livia was ingedeeld in de categorie teven openklasse vanaf 15 maanden. De keurmeester was Mw. Eveline Hohmann uit Duitsland aan haar de taak om alle teven van deze dag te keuren. Zo ook Livia. Livia vond het wel spannend hoor maar ze heeft het fantastisch gedaan.

Livia kreeg van de keurmeester de kwalificatie uitmuntend en werd uiteindelijk 3e in haar categorie. Super trots!

Wat een topprestatie!
Samen op de foto met de keurmeester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *