Bench

Een bench is een handig hulpmiddel als je een hond hebt. Het is een plek waar hij rust kan vinden, zeker als de kinderen in het gezin weten dat ze de hond met rust moeten laten als hij in de bench ligt. Maar ook als de hond herstelt van een operatie, ziek is, of op reis gaat is een veilige en rustige plek fijn voor de hond.

Het helpt met de zindelijkheidstraining. Na het slapen wacht de pup met plassen tot hij uit de bench is. Dat geeft de baasjes de kans om hem op te pakken en te brengen naar een plek de pup zijn behoefte mag doen.

Om de honden te laten wennen aan de bench en de ervaring te geven dat een bench een veilige plek is, hebben we de bench met het deurtje de hele dag open in de kamer gezet. Sommige gaan er lekker in liggen en slapen, anderen komen er om hun slapende broertjes en zusjes wakker te maken.

One Comment

  • Daan

    Wat goed om ze het zo te leren. Dan kruipen ze er straks zo in. Wat heeft Lex (?) een lekker koppie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *