Eerste pup uitgevlogen

Vandaag was het zover de allereerste pup werd opgehaald door zijn baasjes. Lyam, Jorp zoals hij voortaan gaat heten, krijgt een heerlijk thuis met een lieve hond, schapen (af en toe lammetjes), kippen en 2 fantastische baasjes. Voor ons is het even wennen. Je zou denken heerlijk na 8 weken poep en plas ruimen en slechte nachtrust maar toch is het vreemd. Het is stiller in huis, je moet nu nog maar tot 7 tellen wat soms even schrikken is als je vergeten bent dat Jorp al naar zijn nieuwe baasjes is, beetje dubbel allemaal. Toch zijn we heel blij dat Jorp 2 fantastische baasjes heeft die veel tijd en energie in hem zullen steken zodat hij opgroeit tot een fijne en lieve Hovawart. Lieve Lammert en Mini heel veel plezier en geniet van jullie Jorp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *