Nu gaat het snel

Tjonge tjonge wat gaat het snel allemaal. De eerste vijf pups hebben het nest alweer verlaten. Eerst Jorp (Lyam) toen Lex en afgelopen maandag was het de beurt aan LJay. LJay, die vanaf nu Jay gaat heten, is direct naar het bos gegaan voor zijn ontmoeting met de andere hond in het gezin. En kijk Jay nu al wandelend met zijn grote broer. ­čÖé Hier kan ik zo van genieten.

Storm met Jay tijdens hun eerste ontmoeting

Ja en vandaag waren de twee dames aan de beurt. Lo├»s en Lena, twee heerlijke lieve teefjes die zeer mensgericht zijn en toch een beetje ondeugend. Frohlena (Lena) is een echte Houdini. Het maakt niet uit hoe hoog en goed je de speelruimte ook afzet ze wist altijd wel een gaatje te vinden om te ontsnappen. Vervolgens kwam ze kwispelend aanlopen met een blik van ” het is me weer gelukt” en dan Lo├»s die lieve schat, een ontspannender hond kun je niet vinden. Maakt zich niet druk, bekijkt alles van een afstandje maar weet ook haar vrouwtje te staan tussen al die mannen.

links Loïs en rechts Frohlena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *