Rondje Nederland

Vandaag zijn we naar twee zusjes van Livia geweest nl Froh en Lara. Als eerste zijn we naar Froh geweest. Wat een energieke jongedame. Ze heeft en prachtige vacht en wat een lieverd. Het was ook heel leuk om Daan en Annet weer te zien. Terwijl de honden heerlijk aan het spelen waren in de tuin, hebben wij onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers even rustig kunnen bijpraten. Het was super leuk om de kleine nu inmiddels grote Froh te zien.


One Comment

  • Daan

    Wat een lief commentaar op jullie bezoek aan Wageningen. Was leuk Froh en Livia zo uitbundig te zien spelen. Wat een lieverd is Livia geworden. Wij zijn nog steeds zoooo blij met Froh!het is inderdaad een liefje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *