Op bezoek bij Jay & Storm

Op 24 januari zijn we bij Jay en Storm op bezoek geweest. Het was ontzettend leuk om Jay weer eens te zien en wat is hij groot geworden. De laatste keer dat we hem zagen was hij 8 weken oud en nu is hij een echte “bijna” volwassen reu. Mooie kop, prachtige ogen en ook is hij qua vacht donkerder geworden. Net geen zwart. Livia vond al die aandacht van die twee reuen eerst toch wel een beetje eng maar na een tijdje was het een en al spelen. Heerlijk spelend en achter elkaar aanrennend gingen ze van voor naar achter door de tuin. Leuk om te zien dat het zo goed gaat. Binnen in huis was Storm duidelijk de baas. Hij liet de twee pubers hun gang gaan maar zodra ze iets te druk werden liet hij dit direct merken. Een korte grom of even tussen beiden komen, hij weet precies hoe hij de rust moet bewaren. Hieronder een foto van Jay. Mooie reu toch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *