Jay 1 jaar

Marion; Jay was een nieuwsgierig pupje. Zijn favoriete speeltje was een fleece touw. Samen met zijn broertje of zusje trekken aan een fleece touw en dan heel stoer een beetje grommen. Zo schattig om te zien. En daarna de spelletjes bak in. De spelletjes bak zat vol met allerlei voorwerpen zachte knuffels, plastic flesjes gevuld met maïskorrels zodat het geluid maakte, een bal, een touw etc.. Hij liep daar dan in rond op zoek naar dat ene speeltje. Het gebeurde nog wel eens dat hij zo moe was geworden van al dat rondstruinen dat hij in de spelletjes bak in slaap viel. Zo lief.

Baasje; Jay is een ongelooflijke vrolijke en ondernemende hond, die alles wil uitproberen. Wel duidelijk nog ondergeschikt aan Storm (krijgt er af en toe van langs).
Bijzonder verhaal: op tweede paasdag had hij op een onbewaakt moment het terrein verlaten en 5 koeien, in een wei aan de overkant van de weg, opgejaagd, zodat deze dwars door het schrikdraad de dijk op zijn gevlucht!! Hele consternatie, maar alles is zonder schade of boze buren afgelopen. Na dit akkefietje kwam hij vrolijk kwispelend weer terug. 
Het is een ontzettend lief en aanhankelijk dier, maar ook echt een puber, die heel vindingrijk is en dus veel kattenkwaad uithaalt. 

Groet, Henk

Jay en Storm beide op 4 mei jarig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *