Froh Lena 1 jaar

Marion; Lieve Froh, wat een heerlijke pupje was dat, een echte knuffelkont. Ze vond het heerlijk om elke morgen even een momentje met ons tweeën te hebben zonder broers en zussen. Ze kroop dan op schoot en wilde alleen maar geknuffeld worden. En die prachtige ogen. Geweldig!

Baasje; Hoi Marion,
Het nest van Luna is nu een jaar oud en aan de foto’s te oordelen zijn er allemaal prachtige honden uit voort gekomen. Dat geldt zeker voor Froh. We zijn heel erg blij met haar. Ze is lief, leergierig en luistert op een goede manier, alhoewel ze je ook wel eens gewoon laat roepen. Maar dat hoort er ook bij..Ze is heel lief voor kinderen en speelt regelmatig met de buurmeisjes, die helemaal verliefd op haar zijn. Ook voor de buurhonden is ze lief. Zo knuffelt ze door het hek met Nera, de hond van de buurmeisjes, een zwarte flatcoat retriever of met Porche van de andere buren een prachtige en jonge bouvier. Ze is heel erg waakzaam en daar zijn we blij om. Zodra ze maar iets van ‘onheil’ vermoedt dan blaft ze gevaarlijk. Een van de koeriers heeft haar al omgedoopt tot de ‘gevaarlijkste hond’ van Wageningen-Hoog en dat vinden we prima. Haar functie is ook waakzaam te zijn en het erf en huis en de bewoners te bewaken.Verder doet ze het fantastisch met de paarden, met de ridgebacks  van mijn zwager en schoonzusje, met hun katten en met onze katten. Dikke vriendjes is ze met onze twee poezen, die haar, na een periode van aarzeling, in hun hart hebben gesloten en kopjes lopen te geven en regelmatig een muis komen brengen die ze gevangen hebben voor haar.
Van alle honden die we hebben  gehad, spant Froh de kroon en we zijn heel erg blij en gelukkig met haar. Kortom Froh is en hond om van te houden en heerlijk mee te lopen. Ieder dag wandel ik of Annet  zo’n 6 km met jaar en dat vindt ze heerlijk. de rest van de dag is ze rond en in het huis. Ze is graag buiten als ze maar weet dat we in de buurt zijn. In die zin is ze veel meer op ons gericht dan haar voorgangster. We zijn superblij met haar!
Ik reken erop dat je van alle bezitters enthousiaste verhalen krijgt over hun honden. Luna heeft fantastisch werk geleverd. dank zij jullie hulp.


Hartelijke groet,
Daan & Annet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *