Leff 1 jaar

Marion: Leff keek als pup altijd eerst even de kat uit de boom. Hij was ietwat onzeker en zocht dan vaak steun bij zijn zusjes en broertjes. Bij het uitzoeken van een baasje hebben we dan ook heel goed gekeken welk baasje Leff die zelfvertrouwen kon geven die hij nodig had. Dankzij de inzet, rust en toewijding van Roland is Leff uitgegroeid tot een hele lieve en zekere hond. Trots op Roland en Leff !

Baasje: Leff had aanvankelijk geen 100% zelfvertrouwen en was daardoor wat angstig. Nou dat is echt verleden tijd. De hond waarvoor hij op de vlucht gaat, moet echt een hele maat te groot voor hem zijn. Vorige week woog hij 37,2 kg, dus hij is niet de meest forse hond uit het nest. Heeft een hele goede conditie en de dierenarts is heel tevreden over hem. Leff heeft een voorliefde voor hout, ziet hij iets van hout liggen dan gaat hij er mee aan de sjouw. Leff is een lieve vrolijke hond met een lief karakter die graag met andere honden speelt. Wil graag nieuwe dingen leren, behalve gehoorzamen; hij bepaalt wel of hij iets wel of niet doet. Maar zeer mogelijk ligt dit meer aan zijn baasšŸ˜­. Waar ik ben is Leff doorgaans dicht in de buurt. 
Kortom; ik ben erg blij met Leff en vind dat hij het heel goed doet. Ook zijn zware blaf is geweldig om te horen, vinden wijšŸ˜Ž. 

Groet, Roland

Leff op 1 jarige leeftijd in de boomgaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *