Loïs 1 jaar

Marion; Loïs (Lara), was een rustig, super lief en zachtaardig pupje. Ze was een topper in het ontsnappen. Wij noemde haar Houdini want hoe hoog we het hekje ook maakte ze vond altijd wel een manier om te ontsnappen. Ze kwam dan vrolijk aanlopen met een blik van haha het is me weer gelukt. Ze vond het heerlijk om dan dicht bij je in de buurt te zijn.

Lara in de achtertuin

Baasje; We zijn dol gelukkig met Lara; Ze is uitermate fijn gevoelig en erg mooi, want dat wordt ons elke dag in het park gezegd door anderen. Haar opvoeden lukt alleen vanuit positiviteit; Snauwen heeft geen enkele zin, maar het is ook bijna niet nodig (behalve af en toe). Ze heeft van nature zo’n grote bereidwilligheid om er samen goed uit te komen. Kortom: we zijn smoorverliefd op haar!

Heel veel groeten, Kinke en Roland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *